• Nowy
Wejściówka na NaGrillu BLACK ANGUS US MASTERCLASS

Wejściówka na NaGrillu BLACK ANGUS US MASTERCLASS

500,00 zł

(500,00 zł szt.)

Brutto



  • Gwarancja bezpiecznych zakupów. Gwarancja bezpiecznych zakupów.
  • Wysyłka w ciągu 24h.  (zależnie od sposobu dostawy) Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
  • Zwrot towaru do 14 dni. Zwrot towaru do 14 dni.

Już 11 grudnia o godzinie 12:00 rozpocznie się pierwszy obiad degustacyjny w naszej Akademii.

Nie będzie to jednak zwykła degustacja!

Będzie to pierwsze tego typu wydarzenie, na którym pojawią się przedstawiciele USMEF'u, czyli pochodzącej z Denver organizacji non-profit zajmującej się rozwojem rynku mięsnego na całym świecie. Dla zainteresowanych poznaniem najmniejszych szczegółów dotyczących wołowiny kulinarnej, jak ona powstaje i skąd bierze się jakość wołowiny dowiecie się właśnie od nich. Będziecie mogli zadać im wszystkie nurtujące was pytania! W tłumaczeniu jeśli będzie potrzebne pomoże Maria Woźniak z firmy Tender Meat, która jest dystrybutorem mięs premium w tym amerykańskiej wołowiny.

Do naszej akademii zawitają takie osobowości jak:

Kacper Salzman, czyli grillmaster z wieloletnim doświadczeniem od lat współpracujący z największymi markami w świecie grillowania i BBQ, prowadzący programu telewizyjnego Prosto z Grilla, a także założyciel Grill Bastards - firmy z którą organizuje grillowe cateringi, ale także wystawia się co roku na kultowym Nocnym Markecie w Warszawie.

Co roku grilluje tony mięsa, dzięki czemu zdobył wiedzę i doświadczenie, którymi z chęcią podzieli się z Wami podczas trwania wydarzenia.

German Navarette - grillmaster pochodzący z Meksyku, który wraz z Kacprem przygotuje dla Was posiłek, którego prędko nie zapomnicie.

German jest oficjalnym szefem kuchni USMEF (U.S. Meat Export Federation) co jak możecie się domyślić oznacza, że posiada on mnóstwo niepowtarzalnej wiedzy i doświadczenia w zakresie grillowania oraz BBQ.

Ten światowej klasy szef kuchni jest absolwentem The Culinary Institute of America w Nowym Jorku. Doświadczenie zdobywał w znanych restauracjach na Manhattanie, a później jako szef kuchni w licznych pięciogwiazdkowych restauracjach na całym świecie. Obecnie prowadzi kursy na temat gotowania, planowania menu i zarządzania restauracją w Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Monterrey i Universidad del Valle de México.

Regularnie prowadzi on szkolenia, akademie i pokazy, na których stawiają się tłumy zainteresowanych osób chcących spróbować przygotowanych przez niego potraw, a także pragnących poznać chociaż trochę jego sekretów. Raz prowadził nawet zajęcia o wołowinie w wirtualnej rzeczywistości! ????

Jest to jedyna w swoim rodzaju okazja na spotkanie się z osobą pochodzącą z kontynentu, na którym grillowanie jest wręcz częścią kultury - a wiedzy, którą podzieli się z wami szef Navarette, nie uzyskacie nigdzie indziej.

Dodatkowo nie obędzie się bez naszego gospodarza Andrzeja Gibasa, który od lat grilluje na profesjonalnym sprzęcie firmy Broil King, a opowiadanie o mięsie i stosowanych podczas grillowania technikach to dla niego prawdziwa przyjemność.

Jest on autorem wielu popularnych przepisów zamieszczanych na naszym blogu takich jak sławna golonka w brytfannie żeliwnej, a także prekursorem metody grillowania steków znanej jako "reverse-sear" w Polsce.

Podczas trwania wydarzenia Kacper Salzman oraz German Navarette przygotują dla Was m.in.

- Welcome bite w postaci słynnej focacci Kacpra Salzmana serwowanej z tatarem wołowym.

- Obiad rozpocznie polędwica wołowa w wielu postaciach, o których opowiedzą Wam nasi eksperci.

- Alternatywne cięcia wołowiny (Hanger Steak, Tri-tip, Teres Major, Flat Iron, Flank Steak)

- Żebra wołowe przygotowane techniką Low n' Slow w ciekawym wydaniu. ????

- Deser ananasowy w stylu Brazylijskim.

- Całość zostanie zwięczona stekiem Rib Eye.

Obiad będzie miał miejsce w naszej akademii znajdującej się na ulicy Cegielnianej 15A i potrwa około 4 godziny.

Prosimy o zaparkowanie samochodów przy ulicy 1000-lecia Państwa Polskiego 15A - obok salonu NaGrillu.pl

Podczas trwania kolacji będzie obowiązywał luźny dresscode.

Serdecznie dziękujemy naszym sponsorom Porcelana Bogucice, Marmur Dulemba, Mcusta, Tendermeat, Broil King oraz Opa & Muurikka za pomoc w organizacji oraz oczywiście wszystkim osobom, z którymi będziemy dzielić ruszty.

Ilość rezerwacji ograniczona - cena biletu 500 PLN.


Grille
DEGUSTACJA02
2021-11-19
Nowy produkt
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło