Wejściówka na Warsztaty Grillowania 14.06.2025
(800,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Warsztaty pt.: Podstawy dobrego grillowania - steki, steki, steki, tatar

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

Zwrot towaru do 14 dni.
W dniu 14 czerwca o godzinie 10.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania-Wszystko na temat steków i metod ich grillowania.
Warsztaty poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas Krystian Cydejko
- Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
-Czym jest technika odwrócona ( reverse sear ) i dlaczego gwarantuje 100% powtarzalności w perfekcyjnym przygotowaniu steków
-Pokażemy na czym polega grillowanie metodą bezpośrednią i pośrednią.
Przygotujemy je wspólnie różnymi metodami i stopniami wysmażenia z dużą ilością różnych dodatków oraz połączymy je surf & turf. Będzie kulinarne szaleństwo
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono, Teandermeat, Bbq.pl, USBEEF, #BBQBlockFireSystem
cena biletu: 800 PLN