Wejściówka na Warsztaty Grillowania 01.02.2025
800,00 zł
(800,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
"Podstawy dobrego grillowania Freestyle"
Gwarancja bezpiecznych zakupów.
Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
Zwrot towaru do 14 dni.
W dniu 1 lutego 2025 o
godzinie 11.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.:
„Podstawy dobrego grillowania Freestyle"
Warsztaty poprowadzą
Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas
- Grill Chef, Mistrz
Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World
Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw
BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The
Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od
młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King
Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem
NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w
Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem
rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse
Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych
oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania
steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia
sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian Cydejko
Absolwent szkoły
gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu,
oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22
letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w
Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa
lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów,
wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych.
Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
Nasz trener kulinarny
Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie
zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki
smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych
doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy Cię od podstaw
dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego
możliwości.
Menu będzie składało się
z najróżniejszych przysmaków:
- Tatar z jelenia z
dodatkami
- Steki z wołowiny
amerykańskiej sezonowane minimum 40 dni na mokro przygotowane różnymi metodami
i stopniami wysmażenia z dużą ilością dodatków
- Comber jagnięcy, to
najszlachetniejszy z elementów jagnięcych. Jego delikatne, soczyste mięso,
pochodzące z odcinka lędźwiowo-krzyżowego jest doceniane przez szefów kuchni na
całym świecie za wyjątkowe walory kulinarne.
- deser szefa
kuchni-niespodzianka
Do dyspozycji
uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.
Nasi Partnerzy:
Napoleon Polska, Borniak,
Kamado Bono Saltandmore.pl,
Marmur-Dulemba, Teandermeat, Gerlach
Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.
Organizator zastrzega sobie prawo zmiany/odwołania terminu w przypadku mniejszego zainteresowania klientów.
Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 800 PLN
w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl
Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.
Organizator zastrzega sobie prawo zmiany/odwołania terminu w przypadku mniejszego zainteresowania klientów.
Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 800 PLN
w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl
WEJ-01-02.2025
2024-12-09
Nowy produkt