Wejściówka na Warsztaty Grillowania 07.03.2026
900,00 zł
(900,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Warsztaty pt.: Podstawy dobrego grillowania - Pora na wieprza
Gwarancja bezpiecznych zakupów.
Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
Zwrot towaru do 14 dni.
W dniu 07 marca o godzinie 11.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania-Pora na wieprza"
Warsztaty poprowadzą
Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas
- Grill Chef, Mistrz
Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World
Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw
BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From
The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od
młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King
Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem
NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w
Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem
rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse
Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych
oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania
steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia
sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian Cydejko
Absolwent szkoły
gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu,
oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22
letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w
Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził
dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów,
wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych.
Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
Nasz trener kulinarny
Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie
zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje
kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i
niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy Cię od podstaw
dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego
możliwości.
Wspólnie od A do Z
przygotujemy:
- Na starter polecą
minutowe steki
- Secreto Iberico- w
formie degustacyjnej
-Opus Magnum - steki ze
schabu wieprzowego z kością sezonowane 8 tygodni. Przygotujemy wspólnie z dużą
ilością dodatków
- Deser - niespodzianka
Szefa Kuchni
Do
dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze
kulinarne.
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Nasi
Partnerzy:
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono, Teandermeat, Bbq.pl, USBEEF, #BBQBlockFireSystem
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono, Teandermeat, Bbq.pl, USBEEF, #BBQBlockFireSystem
Wydarzenie
odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul.
Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.
Ilość
rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 900 PLN
cena biletu: 900 PLN
WEJ-07.03.2026
2025-10-28
Nowy produkt