Wejściówka na Warsztaty Grillowania 07.03.2026

900,00 zł

(900,00 zł szt.)

Brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Warsztaty pt.: Podstawy dobrego grillowania - Pora na wieprza

 

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

 

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

 

Zwrot towaru do 14 dni.

W dniu 07 marca o godzinie 11.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania-Pora na wieprza"




Warsztaty poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas
- Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian Cydejko
Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.



Nasz trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy Cię od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego możliwości.
Wspólnie od A do Z przygotujemy:

- Na starter polecą minutowe steki
- Secreto Iberico- w formie degustacyjnej
-Opus Magnum - steki ze schabu wieprzowego z kością sezonowane 8 tygodni. Przygotujemy wspólnie z dużą ilością dodatków
- Deser - niespodzianka Szefa Kuchni
Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Nasi Partnerzy:
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono, Teandermeat, Bbq.pl, USBEEF, #BBQBlockFireSystem

Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.

Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 900 PLN
WEJ-07.03.2026
2025-10-28
Nowy produkt
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło