Nóż do porcjowania 22cm Europejski Global
(599,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

Zwrot towaru do 14 dni.
Stosunkowo ciężki nóż kuchenny do porcjowania, przeznaczony do krojenia gorących mięs, np. pieczeni wołowej, szynki czy indyka. Długa, wąska klinga pozwala uzyskać cienkie i równe plastry, delikatnym ruchem noża. Najlepszy efekt osiągnie się przytrzymując mięso specjalnym widelcem do porcjowania i krojąc je w poprzek włókien.
Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
Rękojeść - stalowa wypełniona
piaskiem
Twardość – 56-58 HRC
Długość całkowita – 35 cm
Długość ostrza
– 22 cm
Szerokość klingi – 2,7 cm
Grubość klingi – 3,5 mm
Sposób
ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 212 g
Producent
YOSHIDA METAL INDUSTRY CO., LTD.
2078-3, Nishiota, Yoshida, Tsubame-city, Prefektura Niigata 959-0221 Japonia
+81-256-92-4191
Importer
Hiendkitchen Adam Wolny
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
660 072 720
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500