Nóż do wykrawania 16cm Tamahagane Kyoto

Nóż do wykrawania 16cm Tamahagane Kyoto

969,00 zł

(969,00 zł szt.)

Brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

 

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

 

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

 

Zwrot towaru do 14 dni.

Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.

Ostrze - 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość ostrza - 16 cm
Szerokość klingi - 2,0 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 143 g

Producent

KATAOKA & Co., Ltd.

198 Matsuhashi, Tsubame City, Niigata Prefecture
959-1202 Japonia

kataoka@ash.ne.jp


Importer

Hiendkitchen Adam Wolny

Natalii Gąsiorowskiej 10

03-107 Warszawa

660 072 720

info@hiendkitchen.com

Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500

SNK-1119
2024-11-26
Nowy produkt
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło