Nóż do wykrawania 16cm Tamahagane Kyoto
(969,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

Zwrot towaru do 14 dni.
Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.
Ostrze - 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5
Rękojeść - czarna
micarta
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość
ostrza - 16 cm
Szerokość klingi - 2,0 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób
ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 143 g
Producent
KATAOKA & Co., Ltd.
198
Matsuhashi, Tsubame City, Niigata Prefecture
959-1202
Japonia
kataoka@ash.ne.jp
Importer
Hiendkitchen Adam Wolny
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
660 072 720
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500