Nóż 18cm Mcusta Zanmai ClasDamast Corian Nakiri
(989,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

Zwrot towaru do 14 dni.
Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
Ostrze - 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
Rękojeść - kompozyt
corian
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 30,0 cm
Długość
ostrza - 18,0 cm
Szerokość klingi - 5,0 cm
Grubość klingi - 2,1
mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 225 g
Producent
Marusho Industry Inc.
2777-1
Shobuzawa, Seki, Gifu
501-3936
Japonia
info@marusho-kogyo.jp
Importer
Hiendkitchen Adam Wolny
Natalii Gąsiorowskiej 10
03-107 Warszawa
660 072 720
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500