Wejściówka na Warsztaty Grillowania 14.12.2024
800,00 zł
(800,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl
Gwarancja bezpiecznych zakupów.
Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
Zwrot towaru do 14 dni.
Warsztaty nauki grillowania - Podstawy dobrego grillowania steków i owoców morza 14.12.2024 godz. 11.00
Warsztaty
poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej
Gibas
-
Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack
Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej
prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii
"Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i
NaGrillu Square.
Z
urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie,
wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która
zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii
grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy
jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest
metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność
mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda
grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i
osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian
Cydejko
Absolwent
szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w
Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef
kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach
najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we
Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w
dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów
kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie
smaki.
Nasz
trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których
nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie
Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i
niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy
Cię od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z
wykorzystaniem jego możliwości.
Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
-
Ostrygi przygotowane na różne sposoby
-Steki
wieprzowe z kością sezonowane 8 tygodni
-
Steki z amerykańskiej wołowiny sezonowany minimum 40 dni, przygotowany metodą
odwróconą surf and turf z dużą ilością warzyw i dodatków
-
Deser - niespodzianka Szefa Kuchni
Do
dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze
kulinarne.
Nasi
Partnerzy:
Napoleon
Polska, Borniak, Kamado Bono Saltandmore.pl,
Marmur-Dulemba, Teandermeat, Gerlach
Wydarzenie
odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej
15A i potrwa ok. 4 godziny.
Organizator
zastrzega sobie prawo zmiany/odwołania terminu w przypadku mniejszego
zainteresowania klientów.
Ilość
rezerwacji ograniczona!
cena
biletu: 800 PLN
w
sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak
e-mail biuro@nagrillu.pl
WEJ-14.12.2024
2024-10-14
Nowy produkt