Nóż 18cm Kanetsune Namishibuki+Saya Santoku
(2 899,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Gwarancja bezpiecznych zakupów.
Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
Zwrot towaru do 14 dni.
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Do noża dołączona jest Saya - drewniana pochwa na nóż.
Dane techniczne:
Ostrze - rdzeń szybkotnąca stal proszkowa SG2 okuta stalą
nierdzewną
Rękojeść - drewno pakka
Twardość - 63 HRC +/- 1
Długość
całkowita - 32 cm
Długość ostrza - 18 cm
Szerokość klingi - 4,6
cm
Grubość klingi - 2,05 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny
symetryczny
Waga - ok. 139 g
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej, masz jakieś pytania dotyczące akcesoriów lub po prostu chcesz się z nami skontaktować, czekamy na Ciebie pod e-mailem sklep@nagrillu.pl i numerem telefonu 697 885 545 oraz 783 424 500