Wejściówka NaGrillu Academy Silesia 2025 DLA PAR

1 400,00 zł

(1 400,00 zł szt.)

Brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl

 

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

 

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

 

Zwrot towaru do 14 dni.

Uwielbiasz grillować ale nie jesteś mistrzem w tej dziedzinie? Chcesz podszkolić swoje umiejętności u boku najlepszych Grill Masterów? Szukasz miejsca gdzie poznasz zupełnie inne podejście do sztuki grillowania i BBQ? A może szukasz prezentu dla ukochanej osoby, albo chcesz obdarować pracowników czy znajomych? 


Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie – WEJŚCIÓWKA NAGRILLU ACADEMY SILESIA 2025.


Wejściówka NaGrillu Academy   Silesia  umożliwia wzięcie udziału w jednym z wielu wydarzeń nadchodzących w sezonie 2025!

Tematem przewodnim naszej akademii jest rozpowszechnianie wiedzy i edukacja w tematach związanych z grillowaniem i BBQ.



Warsztaty będą prowadzone przez:

- Andrzeja Gibas

Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista w turnieju grillowym: The Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue Lynchburg TN (najbardziej prestiżowe mistrzostwa bqq na świecie), właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.

Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Napoleon, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.

oraz zaproszonych ekspertów.


Nasi specjaliści wprowadzą uczestników w tajniki grillowania oraz pokażą jak w prosty i łatwy sposób przygotować wykwintne i smaczne potrawy. Podzielą się swoją wiedzą i zdradzą sztuczki, dzięki którym każde grillowane mięso będzie niezwykle soczyste i aromatyczne. Zaprezentują krok po kroku najlepsze techniki grillowania oraz podzielą się swoimi doświadczeniami.


Tematyka naszych warsztatów to szeroki wachlarz różnorodności od mięs, owoców morza po dania wegetariańskie oraz desery. Do tej pory zrealizowaliśmy następujące projekty tematyczne:

• Black Angus w stylu amerykańskim 

• Hiszpańska Wieprzowina vs Amerykańska Wołowina 

• Ryby i owoce morza

 • Wołowina Premium + Steki Alternatywne

• Wołowina, jagnięcina, wieprzowina

• Burger Premium od A do Z + Tatar Wołowy

• Rostbef USDA PRIME-Secreto Iberico-Comber Jagnięcy

• Amerykańska Wołowina kontra Angielska Jagnięcina


W nowym sezonie 2025 tematyka warsztatów kulinarnych będzie dobierana w zależności od indywidualnych potrzeb i zainteresowań naszych klientów.
Warsztaty grillowania będą się odbywały 1/2 razy w miesiącu, rozpoczynamy o godzinie 11:00 i potrwają około 4-5 godzin.

NASZE WYPOSAŻENIE:

Grillowanie na dobrym sprzęcie to prawdziwa przyjemność, dlatego zadbaliśmy o to, aby dać Wam do dyspozycji najlepsze możliwe wyposażenie.

Bazą naszych stanowisk roboczych są grille marki Napoleon ®, czyli pewnie dobrze wam już znanego producenta grilli prosto z Kanady. Na wyposażeniu posiadamy również modele grilli ceramicznych węglowych Kamado Bono® oraz Smokerów Bbq Borniak

W naszym inwentarzu nie znajdują się jedynie grille!

Instruktorzy jak i uczestnicy będą mieli okazję sprawdzić swoje umiejętności władania japońskimi nożami od firmy Mcusta, a gdy przyjdzie pora na przygotowanie dań jednogarnkowych, to garnki i brytfanny od fińskiej firmy Opa & Muurikka zdadzą egzamin celująco.


Używamy wyłącznie produktów premium. Naszym dostawcą mięsa jest firma Tendermeat świetnie znana ze swojego sklepu z amerykańską wołowiną BBQ.pl. Polska wieprzowina premium od Mistrzowski Skład, ryby i owoce morza Havelland Express.

W naszej ofercie znajdziecie wyjątkowe gatunki serów długodojrzewających od firmy  Skarby Serowara.

Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.

Zapraszamy do odwiedzenia nas na Facebooku:

https://www.facebook.com/nagrilluacademy


oraz na stronie:

https://nagrilluacademysilesia.eatbu.com


Zapraszamy do przeczytania artykułu Dominiki z gdziezjescnaslasku.pl opisującego jedno z wydarzeń, które miało miejsce w naszej akademii.

https://gdziezjescnaslasku.pl/na-grillu-academy-silesia-myslowice-warsztaty/?fbclid=IwAR1iftAK1GKSUETNtkSjrbCTFNn8Jx8CGOKjQiObDJRkBzEfDgytaSn6SPU



Organizator zastrzega sobie prawo zmiany ilości warsztatów w okresie wakacyjnym i przedświątecznym oraz odwołania terminu w przypadku mniejszego zainteresowania klientów.

Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 1400 PLN w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl






WEJ-NX-20232X
2024-01-05
Nowy produkt
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło