Wejściówka na Warsztaty Grillowania 14.09.2024
(700,00 zł szt.)
Brutto
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni
Warsztaty Grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania steki, ryby i owoce morza"
![](/modules/blockreassurance/img/ic_verified_user_black_36dp_1x.png)
Gwarancja bezpiecznych zakupów.
![](/modules/blockreassurance/img/ic_local_shipping_black_36dp_1x.png)
Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)
![](/modules/blockreassurance/img/ic_swap_horiz_black_36dp_1x.png)
Zwrot towaru do 14 dni.
W dniu 14 września 2024 o godzinie 11.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.: „Podstawy dobrego Grillowania steki, ryby i owoce morza"
Warsztaty poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas
- Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian Cydejko
Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
Nasz trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy Cię od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego możliwości.
Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
na starter ostrygi przygotowane na rożny sposób
1 danie - surf and turf wołowina amerykańska sezonowana na mokro minimum 40 dni z krewetkami + warzywa
2 danie - ryby premium, kasza bulgur z dużą ilością ziół i warzyw
deser niespodzianka szefa kuchni
Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Nasi Partnerzy:
BBQ.pl, Teandermeat, Gerlach, Mcusta, Skarby Serowara, Saltandmore.pl, Marmur-Dulemba, Borniak
Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.
Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.
Organizator zastrzega sobie prawo odwołania/zmiany terminu w przypadku mniejszego zainteresowania klientów.
Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 700 PLN