Wejściówka na Warsztaty Grillowania 28.06.2025
(800,00 zł szt.)
Brutto
Warsztaty Grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania FREESTYLE Grill&Bbq"

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

Zwrot towaru do 14 dni.
W
dniu 28 czerwca o godzinie 10.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty
grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania-Wszystko na temat steków i metod
ich grillowania.
Warsztaty
poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej
Gibas Krystian Cydejko
-
Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack
Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej
prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii
"Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i
NaGrillu Square.
Z
urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie,
wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która
zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii
grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy
jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest
metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność
mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda
grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i
osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
-Czym jest technika odwrócona ( reverse sear ) i dlaczego gwarantuje 100% powtarzalności w perfekcyjnym przygotowaniu steków
-Pokażemy na czym polega grillowanie metodą bezpośrednią i pośrednią.
różnymi metodami i stopniami wysmażenia. Poznamy również podstawy Bbq i wędzenia
Współorganizatorzy:
Napoleon®
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono, Teandermeat, Bbq.pl, USBEEF, #BBQBlockFireSystem
cena biletu: 800 PLN