Wejściówka na Warsztaty Grillowania 11.05.2024

700,00 zł

(700,00 zł szt.)

Brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Warsztaty pt.: Podstawy dobrego grillowania - ryby i owoce morza

 

Gwarancja bezpiecznych zakupów.

 

Wysyłka w ciągu 24h. (zależnie od sposobu dostawy)

 

Zwrot towaru do 14 dni.

W  dniu 11 maja 2024 o godzinie 11.00 w naszej akademii odbędą się warsztaty grillowania pt.: „Podstawy dobrego grillowania - ryby i owoce morza"

Warsztaty poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:

Andrzej Gibas 

- Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.

Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.

Krystian Cydejko

Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.

Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.


Nasz trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.


Nauczymy Cię od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego  możliwości.

Wspólnie od A do Z przygotujemy ryby grillowane metodą pośrednią i bezpośrednią z dużą ilością dodatków.


Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:

 

Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
- Ostrygi na starter:
Dla Koneserów na surowo a dla początkujących zapiekane z parmezanem
- Zupa rybna ucha
-Krewetki na kilka sposobów (z chili, z ananasem lub z ziołami)
-Łosoś teriyaki grillowany pośrednio na deskach cedrowych
- Mule podane na dwa sposoby: Klasyczny oraz w pomidorach
- Deser - niespodzianka Szefa Kuchni





Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.

Współorganizatorzy:

Napoleon®


Nasi Partnerzy:

BBQ.pl, Teandermeat, Gerlach, Mcusta, Skarby Serowara, Saltandmore.pl,  Marmur-Dulemba, Borniak


Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.


Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.



Ilość rezerwacji ograniczona!

cena biletu: 700 PLN

WEJ-11.05.2024
2024-03-04
Nowy produkt
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło