Bohaterowie „Mistrzostw Polski Grilla i BBQ - Grillstonowie” Ogrodzieniec 2025
.jpg)
Już dziś serdecznie zapraszamy na nową odsłonę corocznego wydarzenia kulinarnego: „Mistrzostwa Polski Grilla i BBQ - Grillstonowie”, która odbędzie się w sercu Jury Krakowsko-Częstochowskiej, na najbardziej rozpoznawalnym Zamku na szlaku orlich gniazd – Zamku Ogrodzieniec, w dniach 31 maj-01 czerwiec 2025r.
Kolejny raz najlepsi Grill Masterzy w Polsce podejmą walkę o miejsca na podium a pomogą im w tym wysokiej jakości urządzenia, które po Mistrzostwach będzie można zakupić na preferencyjnych warunkach.
Grill gazowy Napoleon ROGUE PRO-S 425 czarny napoleon
Nowa wersja grilla Rogue wyposażona w dodatkowy płaszcz stalowy w pokrywie.
Dodatkowo grill został wzbogacony w:
ruszt górny ze stali szlachetnej z dodatkowym prętem
dodatkowy drugi magnes w drzwiach
nowy termometr w pokrywie
nowe logo
podświetlane pokrętła Safety Glow
otwieracz do butelek
dużą kuchenkę Sizzle Zone 4.5 kW z rusztem falistym ze stali szlachetnej
Smoker Borniak BBQ INOX TIMER BBDST-150v1.4 borniak
Wędzarnia wykonana jest ze szlifowanej stali nierdzewnej o pojemności 150L. Pomieści do 20kg mięsa lub wędzonej żywności w każdej postaci: 20 kurczaków, 80 kiełbasek, lub 10 żeberek.Smoker umożliwia proste wędzenie na zimno i gorąco, a elektroniczny panel sterowania gwarantuje precyzyjną kontrolę temperatury, co w rezultacie zapewnia niskie koszty używania.Dodatkowo panel sterowania TIMER ułatwia proces wędzenia poprzez możliwość ustawienia czasu pracy grzałki i oddzielenia pracy osuszacza i generatora dymu.
Oprócz wędzarni do kupienia przystawka do zimnego wędzenia, łącznik oraz stolik pod wędzarnię.
Grill węglowy Kamado BONO GRANDE 59cm (czerwony) kamado-bono
Ceramiczny grill, zalecany dla 10-12 osób. Z podstawowym zestawem do grillowania będziesz mieć możliwość: grillowania na bezpośrednim ogniu (szaszłyki, steki, burgery, skrzydełka z kurczaka i inne potrawy grillowane do 20 minut), grillowania na pośrednim ogniu (kurczak, karkówka, szynka, steki i inne potrawy grillowane przy użyciu deflektora), bbq, low&slow, wędzenia (żeberka, mostek wołowy, szarpana wieprzowina, ser, ryba). Ceramiczna konstrukcja grilla pozwala na długie utrzymywanie ciepła i osiąganie temperatur do 400st.C. W grillach Kamado można dokładnie regulować strumienie powietrza oraz temperaturę. Grille Kamado służą nie tylko do grillowania czy wędzenia ale też pieczenia - można upiec pizzę, ciasto lub chleb.
Oczywiście ilość sprzętu jest ograniczona a rezerwacje już ruszyły.
Nie trać czasu
odwiedź nas w salonie NaGrillu Square pod adresem Mysłowice Rynek 8-9
zadzwoń do nas pod nr.: 697 885 545, 783 424 500 lub 32 205 56 56
skontaktuj się z nami mailowo: sklep@nagrillu.pl lub biuro@nagrillu.pl
Salon czynny od poniedziałku do piątku w godz.: 9:00 - 17:00
W tej samej kategorii
- "III Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim" w NaGrillu Academy Silesia już za nami.
- ROGUE PRO-S 425 - Bohater „Mistrzostw Polski Grilla i BBQ - Grillstonowie” Ogrodzieniec 2025
- Skorzystaj z niepowtarzalnej okazji Black Friday 2024!
- Warsztaty nauki grillowania - Podstawy dobrego grillowania steków i owoców morza 14.12.2024
- NOWOŚĆ!!! Sosy i przyprawy Oak'A BBQ dostępne od teraz w NaGrillu Square!
Komentarze
Aktualnie brak komentarzy!
Zostaw komentarz