Bohaterowie „Mistrzostw Polski Grilla i BBQ - Grillstonowie” Ogrodzieniec 2025

person Opublikowane przez: Sklep NaGrillu list W: Aktualności W dniu: comment Komentarze: 0 favorite Wejścia: 267

Już dziś serdecznie zapraszamy na nową odsłonę corocznego wydarzenia kulinarnego: „Mistrzostwa Polski Grilla i BBQ - Grillstonowie”, która odbędzie się w sercu Jury Krakowsko-Częstochowskiej, na najbardziej rozpoznawalnym Zamku na szlaku orlich gniazd – Zamku Ogrodzieniec, w dniach 31 maj-01 czerwiec 2025r.

Kolejny raz najlepsi Grill Masterzy w Polsce podejmą walkę o miejsca na podium a pomogą im w tym wysokiej jakości urządzenia, które po Mistrzostwach  będzie można zakupić na preferencyjnych warunkach. 

Grill gazowy Napoleon ROGUE PRO-S 425 czarny napoleon

Nowa wersja grilla Rogue wyposażona w dodatkowy płaszcz stalowy w pokrywie.

Dodatkowo grill został wzbogacony w:

ruszt górny ze stali szlachetnej z dodatkowym prętem

dodatkowy drugi magnes w drzwiach

nowy termometr w pokrywie

nowe logo

podświetlane pokrętła Safety Glow

otwieracz do butelek

dużą kuchenkę Sizzle Zone 4.5 kW z rusztem falistym ze stali szlachetnej

Smoker Borniak BBQ INOX TIMER BBDST-150v1.4 borniak

Wędzarnia wykonana jest ze szlifowanej stali nierdzewnej o pojemności 150L. Pomieści do 20kg mięsa lub wędzonej żywności w każdej postaci: 20 kurczaków, 80 kiełbasek, lub 10 żeberek.Smoker umożliwia proste wędzenie na zimno i gorąco, a elektroniczny panel sterowania gwarantuje precyzyjną kontrolę temperatury, co w rezultacie zapewnia niskie koszty używania.Dodatkowo panel sterowania TIMER ułatwia proces wędzenia poprzez możliwość ustawienia czasu pracy grzałki i oddzielenia pracy osuszacza i generatora dymu.

Oprócz wędzarni do kupienia przystawka do zimnego wędzenia, łącznik oraz stolik pod wędzarnię.

Grill węglowy Kamado BONO GRANDE 59cm (czerwony) kamado-bono

Ceramiczny grill, zalecany dla 10-12 osób. Z podstawowym zestawem do grillowania będziesz mieć możliwość: grillowania na bezpośrednim ogniu (szaszłyki, steki, burgery, skrzydełka z kurczaka i inne potrawy grillowane do 20 minut), grillowania na pośrednim ogniu (kurczak, karkówka, szynka, steki i inne potrawy grillowane przy użyciu deflektora), bbq, low&slow, wędzenia (żeberka, mostek wołowy, szarpana wieprzowina, ser, ryba). Ceramiczna konstrukcja grilla pozwala na długie utrzymywanie ciepła i osiąganie temperatur do 400st.C. W grillach Kamado można dokładnie regulować strumienie powietrza oraz temperaturę. Grille Kamado służą nie tylko do grillowania czy wędzenia ale też pieczenia - można upiec pizzę, ciasto lub chleb.

Oczywiście ilość sprzętu jest ograniczona a rezerwacje już ruszyły.

Nie trać czasu 

odwiedź nas w salonie NaGrillu Square pod adresem Mysłowice Rynek 8-9

zadzwoń do nas pod nr.: 697 885 545, 783 424 500 lub 32 205 56 56

skontaktuj się z nami mailowo: sklep@nagrillu.pl lub biuro@nagrillu.pl

Salon czynny od poniedziałku do piątku w godz.: 9:00 - 17:00

Komentarze

Aktualnie brak komentarzy!

Zostaw komentarz

Niedziela Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Styczeń Luty Marzec Kwiecień Maj Czerwiec Lipiec Sierpień Wrzesień Październik Listopad Grudzień
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło