II Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim w Nagrillu Academy Napoleon Mysłowice już za nami.

person Opublikowane przez: Anita Pawliniak list W: Aktualności W dniu: comment Komentarze: 0 favorite Wejścia: 38

II Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim w Nagrillu Academy Napoleon Mysłowice już za nami.
24 sierpnia, był dniem grillowania i BBQ z gościem specjalnym Adam Kajfosz zwycięzcą tegorocznych Mistrzostw Polski Grilla i BBQ w Ogrodzieńcu.
Na grillu pojawiła się wołowina amerykańska Angus: steki sezonowane minimum 40 dni, mostek, żebra, wieprzowina polska: żeberka, pulled pork oraz kurczak i jego elementy w mistrzowskim wydaniu.
Wydarzenie to było jedynym w swoim rodzaju szkoleniem z technik grillowania i BBQ na najwyższym poziomie. Uczestnicy mogli zdobyć bezcenną wiedzę produktową i sprzętową, która umożliwi profesjonalne przygotowanie grilla we własnym domu.
Do dyspozycji uczestników dodatkowo przez cały dzień dostępny był open bar, ciepły i zimny bufet oraz całe zaplecze kulinarne.
Gospodarze spotkania Grill Chef Andrzej Gibas wraz z małżonką Anita Gibas zadbali o niezwykłe doznania kulinarne, atmosferę pełną relaksu i doborowe towarzystwo pasjonatów sztuki grillowania na profesjonalnym poziomie.
Bardzo dziękujemy Krystian Cydejko i naszym Partnerom za ogromne wsparcie, znakomitej jakości wołowinę premium i doskonały sprzęt do grillowania.

BBQ.PL Tendermeat Napoleon Grille Polska Borniak Polska

Dziękujemy również sponsorom:
Gerlach - sztućce, noże kuchenne, garnki, patelnie
SALTANDMORE.pl Marmur - Dulemba

Serdeczne podziękowania kierujemy również do wszystkich uczestników warsztatów, którzy byli tak wytrwali i skosztowali wszystkich potraw.

foto relacja

Komentarze

Aktualnie brak komentarzy!

Zostaw komentarz

Niedziela Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Styczeń Luty Marzec Kwiecień Maj Czerwiec Lipiec Sierpień Wrzesień Październik Listopad Grudzień
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło