II Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim w Nagrillu Academy Napoleon Mysłowice już za nami.
II Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim w Nagrillu Academy Napoleon Mysłowice już za nami.
24 sierpnia, był dniem grillowania i BBQ z gościem specjalnym Adam Kajfosz zwycięzcą tegorocznych Mistrzostw Polski Grilla i BBQ w Ogrodzieńcu.
Na grillu pojawiła się wołowina amerykańska Angus: steki sezonowane minimum 40 dni, mostek, żebra, wieprzowina polska: żeberka, pulled pork oraz kurczak i jego elementy w mistrzowskim wydaniu.
Wydarzenie to było jedynym w swoim rodzaju szkoleniem z technik grillowania i BBQ na najwyższym poziomie. Uczestnicy mogli zdobyć bezcenną wiedzę produktową i sprzętową, która umożliwi profesjonalne przygotowanie grilla we własnym domu.
Do dyspozycji uczestników dodatkowo przez cały dzień dostępny był open bar, ciepły i zimny bufet oraz całe zaplecze kulinarne.
Gospodarze spotkania Grill Chef Andrzej Gibas wraz z małżonką Anita Gibas zadbali o niezwykłe doznania kulinarne, atmosferę pełną relaksu i doborowe towarzystwo pasjonatów sztuki grillowania na profesjonalnym poziomie.
Bardzo dziękujemy Krystian Cydejko i naszym Partnerom za ogromne wsparcie, znakomitej jakości wołowinę premium i doskonały sprzęt do grillowania.
BBQ.PL Tendermeat Napoleon Grille Polska Borniak Polska
Dziękujemy również sponsorom:
Gerlach - sztućce, noże kuchenne, garnki, patelnie
SALTANDMORE.pl Marmur - Dulemba
Serdeczne podziękowania kierujemy również do wszystkich uczestników warsztatów, którzy byli tak wytrwali i skosztowali wszystkich potraw.
W tej samej kategorii
- Warsztaty nauki grillowania - Podstawy dobrego grillowania steków i owoców morza 14.12.2024
- NOWOŚĆ!!! Sosy i przyprawy Oak'A BBQ dostępne od teraz w NaGrillu Square!
- Niepowtarzalna promocja - Pokrowiec za 1zł!
- MISTRZOSTWA POLSKI GRILLA I BBQ Ogrodzieniec 2024 - podsumowanie !
- Grillowanie w Ogrodzieńcu 2024
Komentarze
Aktualnie brak komentarzy!
Zostaw komentarz