"III Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim" w NaGrillu Academy Silesia już za nami.

person Opublikowane przez: Anita Pawliniak list W: Aktualności W dniu: comment Komentarze: 0 favorite Wejścia: 26
25 stycznia był dniem grillowania i BBQ w najlepszym zespole.
Na grillu królowały wołowina amerykańska Angus: steki sezonowane minimum 40 dni, mostki wołowe, żebra wołowe, wieprzowina polska: żeberka, pulled pork oraz kurczak i jego elementy w wydaniu mistrzowskim.
Wydarzenie to było niepowtarzalną okazją na zdobycie wiedzy z technik grillowania i bbq na najwyższym poziomie, kluczowych produktów oraz najlepszego sprzętu, która umożliwi profesjonalne grillowanie we własnym zakresie.
Do dyspozycji uczestników dodatkowo przez cały dzień dostępny był open bar, ciepły i zimny bufet oraz stacje robocze prowadzone przez ekspertów z danej techniki grillowania i BBQ.
Gospodarze spotkania Grill Chef Andrzej Gibas wraz z małżonką Anita Gibas zadbali o wyjątkowe doświadczenia kulinarne, zrelaksowaną atmosferę i pierwszorzędne towarzystwo pasjonatów technik grillowania na mistrzowskim poziomie.
Bardzo dziękujemy Krystian Cydejko i naszym Partnerom za ogromne wsparcie, znakomitej jakości wołowinę premium i doskonały sprzęt do grillowania.
Dziękujemy Adam Kajfosz, zwycięzcy Mistrzostw Polski Grilla i BBQ w Ogrodzieńcu 2024, za wizytę i podzielenie się z uczestnikami swoją wiedzą.
Dziękujemy Tendermeat - rodzinnemu, polskiemu dystrybutorowi mięs premium dla restauracji i delikatesów.
Dziękujemy Napoleon Grille Polska - wyłącznemu przedstawicielowi grilli i akcesoriów cenionej na całym świecie kanadyjskiej marki Napoleon®.
Dziękujemy Borniak - polskiemu producentowi wysokiej jakości urządzeń wędzarniczych.
Dziękujemy Kamado BONO - producentowi solidnych i stylowych ceramicznych grillów węglowych.
Dziękujemy Mistrzowski Skład Grilla i BBQ - nasi przyjaciele prowadzący szkolenia z grillowania oraz zawodową obsługę grilla na imprezach.
Dziękujemy Grillowa Brać - najlepszej grupie dla fanów grillowania, która objęła rolę patrona medialnego.
Serdeczne podziękowania kierujemy również do wszystkich uczestników warsztatów, którzy byli tak wytrwali i skosztowali wszystkich potraw.

Komentarze

Aktualnie brak komentarzy!

Zostaw komentarz

Niedziela Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Styczeń Luty Marzec Kwiecień Maj Czerwiec Lipiec Sierpień Wrzesień Październik Listopad Grudzień
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło