Warsztaty nauki grillowania - Podstawy dobrego grillowania steków i owoców morza 14.12.2024
Warsztaty poprowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:
Andrzej Gibas
- Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, brązowy medalista mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.
Z urodzenia góral, od młodości związany z grillowaniem. Mając już doświadczenie, wraz z Broil King Polska odwiedził Kanadę - był to przełom w pasji, która zaowocowała otwarciem NaGrillu Academy Silesia, czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.
Krystian Cydejko
Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.
Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.
Nasz trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.
Nauczymy Cię od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego możliwości.
Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:
- Ostrygi przygotowane na różne sposoby
-Steki wieprzowe z kością sezonowane 8 tygodni
- Steki z amerykańskiej wołowiny sezonowany minimum 40 dni, przygotowany metodą odwróconą surf and turf z dużą ilością warzyw i dodatków
- Deser - niespodzianka Szefa Kuchni
Do dyspozycji uczestników: open bar, ciepły i zimny bufet, całe zaplecze kulinarne.
Nasi Partnerzy:
Napoleon Polska, Borniak, Kamado Bono Saltandmore.pl, Marmur-Dulemba, Teandermeat, Gerlach
Wydarzenie odbędzie się w naszej akademii znajdującej się w Mysłowicach na ul. Cegielnianej 15A i potrwa ok. 4 godziny.
Organizator zastrzega sobie prawo zmiany/odwołania terminu w przypadku mniejszego zainteresowania klientów.
Ilość rezerwacji ograniczona!
cena biletu: 800 PLN
w sprawie rezerwacji prosimy dzwonić lub pisać tel.697885545 Anita Pawliniak e-mail biuro@nagrillu.pl
W tej samej kategorii
- NOWOŚĆ!!! Sosy i przyprawy Oak'A BBQ dostępne od teraz w NaGrillu Square!
- II Wspólny Grill&BBQ na poziomie Mistrzowskim w Nagrillu Academy Napoleon Mysłowice już za nami.
- Niepowtarzalna promocja - Pokrowiec za 1zł!
- MISTRZOSTWA POLSKI GRILLA I BBQ Ogrodzieniec 2024 - podsumowanie !
- Grillowanie w Ogrodzieńcu 2024
Komentarze
Aktualnie brak komentarzy!
Zostaw komentarz