WAŻNY KOMUNIKAT!!! Nie przegap REFUNDACJI NAUKI GRILLOWANIA!!!

person Opublikowane przez: Anita Pawliniak list W: Aktualności W dniu: comment Komentarze: 0 favorite Wejścia: 474

KUP GRILLA A NA HASŁO OTRZYMASZ WEJŚCIÓWKĘ NA WARSZTATY GRILLOWANIA NA ROK 2023 GRATIS!!!

Pierwszych 100 klientów, którzy zakupią grilla marki Napoleon: SERIA ROGUE®, SERIA PRESTIGE®, SERIA PRESTIGE PRO™ w salonie NAGRILLU SQUARE lub online na stronie www.nagrillu.pl i na hasło: „GRILLOWA BRAĆ” otrzyma wejściówkę na rok 2023 gratis.

Wejściówka uprawnia do udziału w warsztatach nauki grillowania w profesjonalnym studio kulinarnym: NaGrillu Academy Napoleon.

NaGrillu Academy Napoleon to wyjątkowe miejsce stworzone przez Andrzeja Gibasa dla miłośników grillowania, które posiada klasyczne grille przeznaczone do użytku zewnętrznego, ale także grille na gaz ziemny w wewnętrznej kuchni. W Akademii grillujemy przez cały rok, również zimą dzięki odpowiednio wyposażonej i przystosowanej na każde warunki pogodowe części outdoorowej. Ta część Akademii jest klimatyzowana i ogrzewana oraz wyposażona w profesjonalny namiot.

Stacjonarna akademia grillowania to miejsce dedykowane dla osób, które pragną poznać wszystkie sekrety sztuki grillowania oraz BBQ, dlatego tematem przewodnim naszej akademii jest rozpowszechnianie wiedzy i edukacji w tym zakresie.

Warsztaty prowadzą Mistrzowie Polski w Grillowaniu:

Andrzej Gibas - Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu, BRĄZOWY MEDALISTA mistrzostw Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue, czyli najbardziej prestiżowych mistrzostw BBQ na świecie, w których zdobył brązowy medal w kategorii "Home Cooking From The Homeland" oraz właściciel dwóch salonów NaGrillu i NaGrillu Square.

Założyciel NAGRILLU ACADEMY NAPOLEON czyli pierwszej Akademii grillowania In Door w Polsce, która przez cały rok uczy jak grillować. Academy jest prekursorem rozwoju w Polsce wielu metod grillowania. Jedną z nich jest metoda „Reverse Sear”, czyli Metoda Odwrócona, która zdobyła dużą popularność mimo sporych oporów na początku. Jak podkreśla jest to jedyna słuszna metoda grillowania steka z polskiej wołowiny ponieważ daje gwarancję powtarzalności i osiągnięcia sukcesu przy minimalnych umiejętnościach.

Krystian Cydejko - Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny.

Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki.

Naszą Akademię odwiedziły takie sławy jak: German Navarrete oraz John Cadieux.

Nasi eksperci z Polski i zagranicy dzielą się swoją wiedzą i zdradzają sztuczki, dzięki którym każde grillowane mięso będzie niezwykle soczyste i aromatyczne. Prezentują krok po kroku najlepsze techniki grillowania oraz dzielą się swoimi doświadczeniami.

Każdy miłośnik grillowania znajdzie coś dla siebie zarówno ten zaczynający swoją przygodę z grillem oraz ten doświadczony.

Na naszych zajęciach będziecie mogli dowiedzieć się jak smaczniej i efektywniej przygotować wasze ulubione potrawy z grilla, a także poznacie parę sztuczek, które pomogą Wam w udoskonaleniu swojej techniki.

Prowadzimy: warsztaty kulinarne z nauki grillowania, profesjonalne szkolenia z metod i technik grillowania dla szefów kuchni, kucharzy, restauratorów, menadżerów, oraz eventy wg indywidualnego zapotrzebowania naszych klientów. Nasze warsztaty kulinarne dostosowywane są do potrzeb i preferencji naszych uczestników. Forma może być szkoleniowa lub degustacyjna. Zajęcia prowadzimy w trybie stacjonarnym lub zewnętrznym.

Pracujemy na produktach najwyższej jakości. Tematyka naszych warsztatów to szeroki wachlarz różnorodności od mięs, owoców morza po dania wegetariańskie oraz desery.

Do dyspozycji uczestników: zimny i ciepły bufet oraz całe zaplecze kulinarne.

Współorganizatorzy warsztatów:

Napoleon Grille Polska, NaGrillu.pl - Grille Broil King, Krampouz & Napoleon, NaGrillu Square Mysłowice

Nasi Partnerzy:

Grillowa Brać, Big Green Egg, BBQ.PL, Tendermeat, Gerlach, MCUSTA, Opa&Muurikka, Karlowsky Fashion GmbH, Skarby Serowara

Komentarze

Aktualnie brak komentarzy!

Zostaw komentarz

Niedziela Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Styczeń Luty Marzec Kwiecień Maj Czerwiec Lipiec Sierpień Wrzesień Październik Listopad Grudzień
  • Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się Lub Zresetuj hasło